NAF Pink Powder 700 g

  • Kod: 2223
  • Producent: NAF

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 163,00 zł brutto
  • Czas realizacji: 5-7 dni
  • szt.
  • 176,00 zł

Opis produktu:

In The Pink

Odżywianie jelit jest bardzo ważne dla zdrowia i witalności. In The Pink Powder to skoncentrowany suplement diety zapewniający idealną kondycję. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych dostępnych preparatów żywieniowych poprawiających dietę koni sportowych i rekreacyjnych. Jest to unikalna, skoncentrowana formuła, wykorzystująca żywe drożdże i probiotyki, zaprojektowane w celu optymalizacji funkcji jelit i naturalnego procesu trawienia. Umożliwia to koniowi pełne wykorzystanie diety i utrzymanie idealnej kondycji. Ponadto, ponieważ zawiera niezbędne wysokiej jakości witaminy, minerały i mikroelementy, wspiera doskonałe zdrowie, witalność i wydajność.

Skład:

Drożdże piwowarskie, kukurydza, węglan wapnia, fosforan dwuwapniowy, olej rzepakowy, białko serwatkowe, marchew (suszona), chlorek sodu, fruktooligosacharydy, serwatka sproszkowana, białko sproszkowane, maltodekstryny, sok z buraka, tlenek magnezu.

Skład analityczny:

Białko surowe 15,7 %

Surowe oleje i tłuszcze 7,2 %

Popiół surowy 22,0 %

Włókno surowe 3,2 %

Sód 6,367 mg / kg

Dodatki (na 1 kg):

Aminokwasy

Dl-metionina (3c301) 3620 mg

Chlorowodorek l-lizyny 3,2 7, 240 mg

Pierwiastki śladowe:

Jodan wapnia, bezwodny E2 (22,4 mg) 14,4 mg Jodu

Siarczan miedzi, pentahydrat E4 (14500 mg) 3680 mg Miedź

Siarczan żelazawy, monohydrat E1 (7240 mg) 2170 mg Żelazo

Tlenek manganu E5 (2,340 mg) 1,450 mg Mangan

Selenizowane inaktywowane drożdże 3b8,10 (5,790 mg) 5,79 mg Selen

Tlenek cynku E6 (4020 mg) 2900 mg Cynk

Witaminy:

Biotyna 23,1 mg

Chlorek choliny 1450 mg

Kwas foliowy 108 mg

Kwas pantotenowy 362 mg

Witamina A (E672): 217,000 I.U.

Witamina B1: 362 mg

Witamina B2: 241 mg

Witamina B6 144 mg

Witamina B12: 2,41 mg

Witamina D3 (E671): 36 200 I.U.

Witamina E (3a700) 16100 I.U.

Witamina K: 123 mg

Kwas nikotynowy 641 mg

Wzmacniacz strawności:

Saccharomyces cerevisiae NCYCSc47 4b1702 4,0 x 1011 cfu